Nieuwbouw appartement in residentie VALOIS KNOKKE

Zeedijk - Knokke

Residentie Valois bestaat uit 35 luxe-appartementen en 2 ondergrondse bouwlagen met garages. De brede raampartijen, royale ruimtes en unieke architectuur maken dit project uniek.

Wonen op de zeedijk in Knokke

Dankzij de grote, naadloze glaspartijnen aan de voorzijde van de appartementen baadt iedere leefruimte in het licht, wat zorgt voor een luchtig appartement. U ervaart een ongeëvenaard gevoel van ruimte.

De ruime terrassen rondom zijn de ideale locatie om van het zeezicht te genieten. Dankzij het naadloos panoramisch glas vervaagt de grens tussen binnen en buiten en kunt u ook binnen ongelimiteerd genieten van een prachtig zicht op zee.

Luxueuze materialen zoals natuursteen en hout spelen de hoofdrol en worden overal ten volle gebruikt. Homogene ambachtelijke afwerking en strakke vormgeving staan centraal.

Residentie Valois is een presitigieus nieuwbouwproject gelegen op de zeedijk ter hoogte van het Albertstrand in Knokke-Duinbergen. Deze ligging zorgt voor een adembenemend zicht op de Noordzee.

Duinbergen ligt vlak naast het mondaine Knokke, bekend voor zijn aantrekkelijke boetiekjes en zijn ruime aanbod aan gastronomische restaurants. De nieuwbouwresidentie ligt dichtbij zeilclub RBSC Duinbergen en het Casino.